TJÄNSTER

WeboForm hjälper dig med

 

Hemsida

Vi kan hjälpa dig med din befintliga hemsida eller produktion av ny. Om du själv vill kunna uppdatera din hemsida så lägger vi den på ett webbhotell som har cms/publiceringsverktyg. Det blir som att ha en broschyr som du själv enkelt kan förändra. Vi ser även till att hemsidan blir anpassningsbar / responsiv vilket betyder att din hemsida kommer att fungerar i mobilen, på surfplattan och på datorn.

 

Webbhotell, domännamn

Ett webbhotell är en plats där du lagrar de filer som din hemsida består av, databas för dina texter och hanterar dina e-postadresser. Utan ett webbhotell kan du inte ha en egen hemsida.

En domän är ju själva adressen till din webbsida som kommer göra det enkelt för andra att hitta fram till dig. I samband med att du betalar för din domän kan du oftast välja ett webbpaket. Vi förklarar gärna vad ni bör tänka på.

Logotype, trycksaker, bildredigering

 

Varför inte kombinera din webbsatsning med din övriga marknadsföring eller tvärtom.

Syns man inte, finns man inte

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

WebForm

Skomakaregatan 1

253 56 Mörarp

(Strax utanför Helsingborg)

E-mail: kontakt@weboform.se

Företaget innehar F-skattsedel